Följ oss

Om Politikfakta

Nu är vi tillbaka! Sedan vi blev utslängda från Facebook (på grund av inlägg med Tommy Robinson och vår kritik av Klimatångest-Greta) har vi arbetat fram en webbsida som vi tycker har en skön form och är enkel att arbeta med. Vi arkiverade hela den gamla sidan och kommer successivt lägga upp det bästa från den. Eftersom det är lite krångligare att publicera på webben så är vår ambition att göra 2-5 inlägg om dagen. När vi blir lite varmare i kläderna så kan den siffran öka.

Vårt nya motto är: Vi bryr oss inte om när något inträffat. En nyhet kan vara något som inträffade för en timme sedan eller för 20, 50 eller 100 år sedan. Vi bryr oss bara om att det har inträffat och att det på något sätt fortsätter att påverka oss än idag. Så fortsätt skicka in tips till oss på tipsa@politikfakta.se

Hoppas ni gillar vår nya sida och sprider den så mycket ni kan. Gör gärna en uppmuntrande donation. Vi gör ju alla det här för att exponera att den väg som politikerna valt är den absolut sämsta och leder till att kommande generationer inte kommer att få ett drägligt liv i Sverige.

Copyright © 2019 Politikfakta. Alla bilder som har Politikfaktas logo är dock helt fria att dela och sprida enligt Creative Commons CC0 “No Rights Reserved”.