Följ oss

Löfvens Sverige

Regeringen Löfven har rivit upp och pissat på samhällskontraktet

Politikfakta

Publicerad

den

Ett ”gäng” trängde sig på Sofias 16-åriga son och försökte tvinga till sig hans saker. Trots att det skedde mitt på dagen var det ingen som ingrep. ”De vuxna som såg gjorde ingenting för att ingripa. Det är helt obegripligt”, säger hon till Mitt i Stockholm.

Nej, det är inte obegripligt, Sofia. Det är väldigt begripligt och är den reaktion man numera får räkna med i ett land som styrs av en feministisk regering som bytt ut all normal bestraffning mot att slaviskt följa FN:s barnkonvention och samtidigt hitta på egna ännu mjäkigare barn- och ungdomslagar.

Ett ingripande från en civil vuxen är lika med att riskera sitt liv eftersom regeringen Löfven sedan länge har rivit upp och pissat på samhällskontraktet. Vi medborgare står helt oskyddade och ensamma mot dessa kräk då även skola, polis och rättsväsende systematiskt agerar ”icke-konfrontativt” mot dessa ”utåtagerande barn”. Ja, syltryggarnas hämningslösa daltande med dessa skadedjur är ett stort jävla svek mot oss medborgare.

Löfvens Sverige är ett otryggt Sverige – där vi vuxna har väldigt lite att säga till om än mindre agera mot kriminella barn och unga. Lär dig leva med det eller rösta annorlunda i nästa val.

Copyright © 2019 Politikfakta. Alla bilder som har Politikfaktas logo är dock helt fria att dela och sprida enligt Creative Commons CC0 “No Rights Reserved”.