Följ oss

Sinnessjuka Sverige

Badhus för halv miljard läggs i invandrartätt sosseghetto

Politikfakta

Publicerad

den

Foto: Pixabay

Kristianstad lägger alltså en halv miljard skattekronor på ett badhus i ett invandrarområde som med största sannolikhet kommer bli ett populärt tillhåll för så kallade ”ungdomsgäng”.

Problem med ”ungdomsgäng” är något som de redan idag har problem med i det gamla badhuset i Kristianstad. Men det tänkte visst inte politikerna på när de placerade badhuset i deras egna bålgetingbo – att inga skattebetalande svenskar kommer vilja gå dit.

Men det verkar också vara Kristianstads grej att göra extremt dyra byggnadsfiaskon. För några år sedan så byggde man ett gigantiskt köpcentrum i centrala Kristianstad som sedan start stått halvtomt samtidigt som butikerna som öppnat lagts ner – en efter en. I dag står var och varannan butik i hela stadskärnan tomma.

Men får man en miljard i skatteutjämningsbidrag varje år från andra välskötta kommuner i Sverige – så kan man visst strössla med hundratals miljoner och skita i vad resultatet blir i slutändan? Fullkomligt vidrigt.

Visst älskar du när politiker saknar all respekt för dina surt förvärvade skattepengar?

Källa: Fria Tider

Copyright © 2019 Politikfakta. Alla bilder som har Politikfaktas logo är dock helt fria att dela och sprida enligt Creative Commons CC0 “No Rights Reserved”.