Följ oss

Skandal

Barnläkaren Henry Ascher: Det råder konsensus att apatiska barn inte manipulerats

Politikfakta

Publicerad

den

”Det råder konsensus om att manipulation och förgiftning som förklaring till anhopningen av barn med uppgivenhetssymtom kan avfärdas”, förklarade Henry Ascher, judisk kommunist, barnläkare, åldersbedömningsmotståndare och massinvandringsaktivist – om ”apatiska barn” 2008 i Läkartidningen.

Henry Ascher var då något så tjusigt som docent, överläkare, Nordiska högskolan för folkhälsovetenskap, Drottning Silvias barn- och ungdomssjukhus och Barn- och ungdomsmedicinska mottagningen Gamlestaden, Göteborg, ordförande i Svenska barnläkarföreningens arbetsgrupp för flyktingbarn.

Han utnyttjade sin godhetsrunkande maktposition och spred skitsnack om konsensus vilket ledde till barn plågades, torterades och drogades – medan de som ifrågasatte idiotin bakbands av politisk korrekthet och rädsla för att frysas ut som rasister.

Känns det igen? Klimatalarmisterna använder idag exakt samma formel för att tysta kritisk forskning och de som ifrågasätter FN:s hypotetiska och bristfälliga klimatmodeller.

Källa: Läkartidningen
Foto: Skärmdump Youtube

Copyright © 2019 Politikfakta. Alla bilder som har Politikfaktas logo är dock helt fria att dela och sprida enligt Creative Commons CC0 “No Rights Reserved”.