Följ oss

Hycklare

Alexandra Pascalidous sanslösa hyckleri och fula påhopp på lärare

Politikfakta

Publicerad

den

Alexandra Pascalidou är affischnamn och kampanjar för att lärare ska ”få respekt av föräldrar”. Samtidigt sågar hon och hänger ut sin dotters lärare på Twitter. Det är häpnadsväckande respektlöst.

Alexandra Pascalidou borde genast snoppas av från alla ”goda” projekt som hon är kopplad till. Hon är ju även ansiktet utåt för ”Nej till näthat”. Vad tycker de om detta sanslösa hyckleri?

Att just Alexandra Pascalidou anmärker på formuleringsförmåga och grammatiska kunskaper, i en lärartext som inte innehåller särskilt mycket fel, är minst sagt motbjudande eftersom hon själv avslöjats flera gånger med att både plagiera texter och anlita spökskrivare. Alexandra Pascalidous egna skrivartalang når knappt upp till medioker nivå. Hon skulle troligen refuseras av Pixiböckerna om hon skrev under pseudonym.

Försöker Alexandra kanske bli en ny Horace? Tror hon att hon kan kvoteras in i Svenska Akademin med sin krystade elitism? Så korkade är inte ens Svenska Akademin.

Källa: Fria Tider
Foto: Thron Ullberg

Copyright © 2019 Politikfakta. Alla bilder som har Politikfaktas logo är dock helt fria att dela och sprida enligt Creative Commons CC0 “No Rights Reserved”.