Följ oss

Skrota Public Service

SVT publicerar namn och bild på cannabisodlande SD-politiker – anonymiserar S-politiker häktad för mord

Politikfakta

Publicerad

den

Foto: Holger Ellgaard

Ja, nu har det hänt igen. SVT som ”aldrig” publicerar foton på misstänkta – inte ens då det kommer efter vädjan av polisen och är en nationell angelägenhet så publicerar SVT namn och bild på misstänkta. Det finns två undantag – vita män och SD-politiker. Helst en kombination. Extra opartiskt och helt utan vänsterlutning blir det ju också när SVT samma dag anonymiserar en S-politiker häktad för mord. Skäms ni inte, SVT? Här er så kallade opartiskhet – svart på vitt.

Copyright © 2019 Politikfakta. Alla bilder som har Politikfaktas logo är dock helt fria att dela och sprida enligt Creative Commons CC0 “No Rights Reserved”.