Följ oss

Vänsterfascister

Klimatångest-Greta återigen nominerad till Nobels Fredspris – av extrema vänsterpartister

Politikfakta

Publicerad

den

Foto: Anders Hellberg/Kollage

”Greta Thunberg är en klimataktivist, och den huvudsakliga anledningen till att hon förtjänar Nobels fredspris är att hon trots sin unga ålder har jobbat hårt för att få politiker att öppna sina ögon för klimatkrisen”, skriver Vänsterpartiets riksdagsledamöter Håkan Svenneling och Jens Holm i sin motivering till nomineringen av Klimatångest-Greta till Nobels fredspris – igen.

Jens Holm är en snöflinga av unik sort. Han anmälde nyligen parti- och riksdagskollegan Emma Wallrup för ofredande. Jens har också hunnit med att grunda Anncol, en nyhetspropagandabyrå som öppet stödjer den kommunistiska terrorgruppen Farc. Han övervakades av Säpo under en tid.

Håkan Svenneling är palestina-aktivist och har setts gå på möten med Samer Mannaa från terrororganisationen ”Demokratiska fronten för Palestinas befrielse” (DFLP) och antisemitiska BDS-rörelsen som har kopplingar till islamistiska terrorrörelser.

Är det en slump att det är dessa extrema vänsterpartister nominerar Klimatångest-Greta? Nej. De känner naturligtvis till Gretas extrema vänsteragenda om global totalitär socialism som ska ”rädda oss från klimathotet”. Och det är ju ingen hemlighet att vänsterpartister gärna krokar arm med islamistiska terrorister – eller drar sig för att utnyttja ett diagnostiserat barn för att förverkliga sina totalitära politiska ambitioner.

Källa: BLT

Foto: Anders Hellberg

Copyright © 2019 Politikfakta. Alla bilder som har Politikfaktas logo är dock helt fria att dela och sprida enligt Creative Commons CC0 “No Rights Reserved”.