Följ oss

Aktiebolaget Greta

Journalist attackerad av Klimatångest-Gretas livvakter – public service tiger

Politikfakta

Publicerad

den

Skärmdump Youtube/Rebel Media

“Inom några minuter efter att jag kom till en av Gretas protester blev jag slagen i magen och bortknuffad av en civilklädd säkerhetsvakt. Två av dem hotade mig och sade åt mig att dra åt helvete”, säger den kanadensiska journalisten Keean Bexte. Han jobbar just nu med en granskande dokumentär om Greta Thunberg som han kallar Greta Inc. (”Aktiebolaget Greta”).

Är det inte en sådan här granskande dokumentär som ni borde göra, SVT? Avslöja Gretas miljöhyckleri, hennes skumma finansieringar, hennes kopplingar till extremvänster, hennes kopplingar till globalistlobbyn, PR-folket, hennes lögner, fantasier och faktafel, hennes vänstervridna föräldrar som lägger ord i hennes mun, alla hennes spökhistorier som gör barnen livrädda, hennes vidriga påverkanskampanj under det kanadensiska valet, att hon uppenbart är en spratteldocka som utnyttjas av vuxna med helt andra motiv än att “rädda världen”. Och nu dessa Stasi-livvakter?

Klimatångest-Greta har alltså fyra livvakter vid en fjuttig manifestation med högst 50 personer. Det är fler än Sveriges mest hatade statsminister någonsin haft. Har Greta bytt klimatångesten mot hybris? Men man undrar vad hon är rädd för – ”hatfakta”?

Vi vet att public service fått grönt ljus av Granskningsnämnden att partiskt jamsa med i Gretas sjuka föreställningsvärld. Men nu när ytan krackelerats på den dolda klimatagenda – och blottar en vänsterextremistisk agenda – så är det väl på sin plats att ni granskar henne i grunden? Det skulle ni gjort på det mest brutala sätt (med sedvanliga ad hominem-argument och härskarteknik) om hon varit en bortskämd klimatförnekare som läxade upp folk i FN, hette Trump i efternamn och dessutom hade livvakter som fysiskt och verbalt ger sig på demokratiska journalister. Ni skulle ha dagliga grisfester och smutskastningskampanjer – vilket ni även har just gentemot en viss Trump.

Har du minsta lilla omdöme så får du kalla kårar av detta pinsamma skådespel.

Hybris-Greta förespråkar nu iallafall öppet auktoritär socialism ”för klimatets skull” och har aggressiva livvakter som skyddar henne mot ifrågasättande och kritiska frågor. Kan ni försvara er totala tystnad kring att det här pågår i Sverige, SVT? Utan att ni ens kommenterar det? Har inte svenska folket, som betalar era löner, rätt att få veta vad som händer bakom kulisserna hos en av Sveriges största fixstjärna? Skäms ni för att ni varit så okritiska, så blåögda och så sjukt naiva? Eller är ni så stolta över er klimathysteriska skapelse att ni inte vill att denna varelsen ska befläckas med sanningen?

Tror du att Klimatångest-Gretas överdrivna exponering är en utstuderad politisk PR-kupp?

Källor: Samhällsnytt/Fria Tider

Copyright © 2019 Politikfakta. Alla bilder som har Politikfaktas logo är dock helt fria att dela och sprida enligt Creative Commons CC0 “No Rights Reserved”.