Följ oss

Batikhäxorna

VIDEO: Socialdemokraten Veronica Palm sjunger: ”Det är party i min fitta”

Politikfakta

Publicerad

den

Källa: FACEBOOK

De flesta vet vid det här laget att vänsterfeminister är som besatta av att exponera mens, att hylla bisarr promiskuitet och att prioritera kön framför kompetens. Det bör väl därför inte komma som en överraskning att socialdeomkraten Veronica Palm, som har gjort sig känd för att ständigt göra bort sig på Twitter, är med i en vänsterfeministisk sekt som kallar sig ”Guldfittorna”?

Veronica Palm deltar här i något som liknar en invigningsrit där en kvinna ligger på golvet med en svart huva över huvudet (Guantanamo-varning) medan sektmedlemmarna står i en ring runt henne och sjunger: ”My pussy, my pussy, my pussy. There’s a party in my pussy. Something great is going on. Party. Pussy. Party in my pussy. My pussi-puss. My pussi-puss. There’s a party in my pussy”.

Översättning: ”Min fitta, min fitta, min fitta. Det är party i min fitta. Någonting fantastiskt händer. Party. Fitta. Party i min fitta. Min fitte-fitt. Min fitte-fitt. Det är party i min fitta”

Ja, det är svårbegripligt varför en tvåbarnsmamma väljer att skaffa barnvakt för att engagera sig i detta. Möjligtvis så var det under hennes ”barnfria” vecka då Roger tog barnen –men oavsett så är det här sjukt. Det här är riktigt sjukt.

Copyright © 2019 Politikfakta. Alla bilder som har Politikfaktas logo är dock helt fria att dela och sprida enligt Creative Commons CC0 “No Rights Reserved”.