Följ oss

Löfvens Sverige

Stefan Löfven vill straffa dig om du älskade Sverige innan massinvandringen

Politikfakta

Publicerad

den

Foto: Wille Öhgren

Stefan Löfven (S) tycker att dagens samhälle mullrar som på ”30-talet” i Tyskland och att Sverige måste ta hotet från antisemitism och nazism på ännu större allvar.

Detta alltså sagt av en person vars biologiska mamma, pappa och morfar var uttalade nazister. Stefan Löfven själv gick med i Socialdemokraterna då de fortfarande godkände att Rasbiologiska institutet tvångsteriliserade ”icke önskvärda individer” – av rashygieniska och folkhälsoskäl. I denna socialistiska gren blev Sossesverige endast slagna av Nazityskland. Men sossarnas mörka historia med judepass, koncentrationsläger och tvångssteriliseringar var ändå något som attraherade den unge Löfven. Hur Löfven själv passerade det rasbiologiska nålsögat är dock okänt.

Att Socialdemokraterna och Löfven låtit antisemitismen växa i Malmö och inom partiet utan några som helst åtgärder visar på hans skamlösa hyckleri. Attackerna mot judar har ökat dramatiskt under Löfvens tid vid makten. En majoritet av alla attacker mot judar begås av muslimer. En majoritet av muslimerna är sossar. Varenda ghetto i Sverige röstar på Löfven. Sossar har frikort i hatbrott, tycks vara logiken. Och muslimska sossar är fullkomligt oantastliga i Löfvens värld.

Så att Löfven i sin offensiv mot antisemitism skulle ge sig på muslimerna i Malmö, som gjort ett normalt liv för judar där omöjligt, är otänkbart. Nej, det är naturligtvis svenskar som ska klämmas åt – speciellt de som älskade Sverige innan massinvandringen.

”Jag har lovat att jag ska göra allt jag kan som statsminister”, säger riksbyfånen. Men vad har du gjort under din tid vid makten? Jo, jagat NMR som står för en bråkdel av alla hatbrott mot judar. Och nu räknar vi bara ner dagarna för det oundvikliga nyvalet då vi äntligen kommer slippa ha denna falska och lögnaktiga despot som statsminister i Sverige.

Källa: Fria Tider

Foto: Wille Öhgren

Copyright © 2019 Politikfakta. Alla bilder som har Politikfaktas logo är dock helt fria att dela och sprida enligt Creative Commons CC0 “No Rights Reserved”.