Följ oss

Skandal

Vinnaren på P3 Guldgalan: ”Tack alla som röstar rött! Fuck Jimmie!”

Politikfakta

Publicerad

den

Skärmdump Twitter
KÄLLA: Emil Moghaddam/Twitter

Någon kraftigt överviktig vänsterbliven feminist, och för de flesta en helt okänd artist, vann tydligen ett pris på den vulgära P3 Guldgalan ikväll – och skrek under sitt tacktal: ”Jag vill tacka alla som gömmer flyktingar, alla som sliter inom vården, alla som jobbar inom kvinnojourer – ni är de riktiga hjältarna. Tack alla som röstar rött! Fuck Jimmie!”

Vi vet att redan att ni sympatiserar med detta uttalande, public service. Det är som skräddarsytt för er så kallade ”värdegrund”. Ni kanske även hjälpte till att skriva det? Men ni kommer väl ändå ta avstånd från det? Bara för syns skull?

Det gäller ju i varje fall åtminstone 1/4-del av alla röstberättigade i Sverige. De som stödjer Sveriges klart största parti, enligt flera stora opinionsundersökningar. Och de står troligen för en lika stor del av finansieringen av denna vidriga vänsterpopulistiska gala? Visa dem lite respekt.

Den kraftigt överviktiga och okända artisten passade även på att visa upp det hon själv är – ett stort arsle.

Ett sådant här polariserande uttalande skulle knappast accepteras från något annat politiskt håll. Eller hur? Så nu är det dags för er att agera som ett public service-företag i ett normalt land skulle agera. Upp till bevis, Sveriges så kallade opartiska public service.

Ska public service skrotas en gång för alla?

Copyright © 2019 Politikfakta. Alla bilder som har Politikfaktas logo är dock helt fria att dela och sprida enligt Creative Commons CC0 “No Rights Reserved”.