Följ oss

Nyval 2020

Miljöpartiet – en total katastrof för både miljön och Sverige

Politikfakta

Publicerad

den

Foto: Johan Schiff/Miljöpartiet de gröna

Mellan 2006–2014 minskade utsläppen mer än tre gånger så snabbt som mellan 2014–2018 då Miljöpartiet suttit vid makten. Tittar man på hela 2000-talet så minskade utsläppen dubbelt så snabbt innan Miljöpartiet blev ett regeringsparti. Det har en logisk förklaring. Miljöpartiet är inget miljöparti.

Vi på Politikfakta har sedan vi startade 2012 hela tiden varnat för att ge Miljöpartiet makt. Vi varnade för att de är falskspelare, de är flummare, de har ingen koll på matematik eller ekonomi, de är tvärtemot vad de kallar sig, de är skenheliga bluffmakare, de älskar invandrare mer än svenskar trots att de sällan eller aldrig har någon i bekantskapskretsen som är invandrare, de är gröna utanpå men illröda inuti, de är massinvandringsaktivister, de är en plantskola för islamister, de är skenheliga idealister som vill dränera svenska skattebetalare, de försvarar extrem islamism, de är ett litet vänsterextremt parti som alltför länge haft alltför mycket makt i Sverige. Men ingen lyssnade. Jo, några lyssnade faktiskt och blev behandlade som lepra.

Miljöpartiet har även lyckats (med hjälp av public service och annan regimtrogen media) att sälja idén att Sveriges invandring nu är på ”EU:s miniminivå”. Det är en lögn. En vidrig lögn. Miljöpartiet är för fri invandring. De är för massinvandring. Och det är vad de fått de senaste fem åren av regeringen Löfven – trots Löfvens löfte till svenska folket om motsatsen. Och nu vill de öka den igen – från massinvandring till gud vet vad?

Så när ska vår så kallade opposition utmana Stefan Löfven om alla hans lögner? Allt hans krälande för Miljöpartiets massinvandringspolitik? Lögnen om ”EU:s miniminivå”? Kommer ni fortsätta sätta dövörat till? Är det fortfarande ingen som lyssnar? Eller vågar? Miljöpartiet är bevisligen en total katastrof för både miljön och för Sverige. Kommer svenska folket få ett nyval 2020?

Källa: Expressen

Copyright © 2019 Politikfakta. Alla bilder som har Politikfaktas logo är dock helt fria att dela och sprida enligt Creative Commons CC0 “No Rights Reserved”.