Följ oss

Nyval 2020

Avsätt Stefan Löfven nu!

Politikfakta

Publicerad

den

Foto: Olaf Kosinsky

Har bombdåd, sprängningar, explosioner och granatattacker normaliserats i Sverige? Det verkar uppenbarligen så eftersom vi inte fick se röken av Sveriges så kallade statsminister Stefan Löfven igår när den värsta sprängningen i Stockholms historia drabbade innerstan. Det enda vi fick veta igår var att riksbyfånen nästa vecka ska resa till Israel för att ”minnas befrielsen av Auschwitz”. Skandal!

Socialdemokraternas hyckleri kring judarna är lika välkänt som makabert. Socialdemokraterna hatar judar. Det började med att man uppfann Judepassen för att lättare kunna identifiera judar vid gränsen under andra världskriget, sedan med Broderskapsrörelsens (numera Socialdemokrater för tro och solidaritet) hatiska utbildningsmaterial mot judar och uppmaning att stödja palestinier att “utplåna” och ”krossa Israel” på 1970-talet, det fortsatte med avtalet 1999 där S lovade maktpositioner till muslimer i utbyte mot röster, och så har vi det sedan Hedenhös s-styrda kalifatet Malmö där det är omöjligt för judar att befinna sig, sedan har vi SSU:s daltande med islamister, sossarnas gullande med Hamas och palestinska myndigheten – och de senaste årens hämningslösa massinvandring av muslimer till Sverige. En massinvandring som svenska folket aldrig bett om. Ett beslut taget högt över våra huvuden eftersom utan denna massimport av valboskap skulle Socialdemokraterna idag vara ett blaskigt centerparti runt 10 procent. 

Lägg därtill att Socialdemokraterna svikit alla de äldre i Sverige – å det grövsta. Man har kastat ut gamla från boenden för att sedan förvandla dem till “genomgångsboenden” för “flyktingar”, man sätter gamla i containrar, man ignorerar att det finns över 300.000 fattigpensionärer och lägger istället tiotals skattemiljarder varje år på bistånd till korrupta länder, välfärd för illegala invandrare och ineffektiv klimatpolitik.

Lägger man ihop allt detta så förstår man att Socialdemokraterna även verkligen hatar Sverige. De hatar Sverige lika mycket som de älskar makt. Och de älskar makt så till den milda grad att det inte längre spelar någon roll för dem vilken politik de ställer sig bakom – bara de får behålla sin oumbärliga makt. 

Så var är då Stefan Löfven? Den ryggradslösa maktfifflaren är plötsligt helt bortblåst, osynlig, frånvarande. Inte en stavelse i press eller på regeringens hemsida om den värsta sprängningen någonsin i Stockholm – däremot desto mer om det nedskjutna flygplanet i Irak, samtal med Kanadas premiärminister Trudeau och Iraks premiärminister Adel Abdul Mahdi. Sverige ger man blanka fan i för att normalisera den krigszon Sverige förvandlats till och som regeringen Löfven helt förlorat kontrollen över.

Nu måste alla så kallade oppositionspartier agera. Stefan Löfven måste avsättas. Han kommer inte att avgå självmant. Ett nyval 2020 är vad en växande andel av befolkningen skriker efter. Vi kan inte ha det så här längre. Det går inte. Nu är det upp till er folkvalda politiker – som ännu inte förlorat all etik och moral eller svikit alla era ideal – att se till att svenska folket får säga sitt om vilken politik som Sverige är i skriande behov av.

Källor: Expressen/SvD/SVT

Foto: Olaf Kosinsky

Copyright © 2019 Politikfakta. Alla bilder som har Politikfaktas logo är dock helt fria att dela och sprida enligt Creative Commons CC0 “No Rights Reserved”.