Följ oss

Video

Kvinna våldtagen av 50 muslimer på öppen gata – Luai Ahmed: ”Jag skäms över min kultur…”

Politikfakta

Publicerad

den

Muslimen Luai Ahmed om muslimsk kvinnosyn och våldskultur: ”Denna kvinna blev våldtagen av femtio muslimer, självklart, eftersom hon var lättklädd, och i min kultur är du lättklädd då är du en hora, då är det halal att trakassera dig, då är det halal att våldta dig. Det har inget med samhällets ekonomiska utveckling att göra…Jag skäms över min kultur…Jag vill inte ha dessa as i Sverige”

Ända sedan 1980-talet, har den så kallade kriminologen Jerzy Sarnecki, frågat sig varför invandrare är överrepresenterade i brottsstatistiken – för att sedan avfärdat alla problem på ”socioekonomiska faktorer”. I 40 år har han lurat i politiker och journalister denna lögn. Hur många tror på honom idag?

UPPDATERAT: Så här ser det ut på Luai Ahmeds Youtube-sida idag. Sanningen censureras.

Copyright © 2019 Politikfakta. Alla bilder som har Politikfaktas logo är dock helt fria att dela och sprida enligt Creative Commons CC0 “No Rights Reserved”.