Följ oss

Skrota Public Service

Janouch: ”Hellre ’swishhora’ än skatteavlönad slöfock”

Politikfakta

Publicerad

den

Foto: Thron Ullberg

Katerina Janouch: ”Att vi i fri, oberoende systemkritisk media inte ses med blida ögon av mainstreammediernas proppmätta och etablissemangslydiga undersåtar är ingen nyhet. Självklart provoceras de av att det finns individer som vänt den förljugna vänstervridna propagandan ryggen och som lever som riktiga journalister ska – på folkets sida, MOT makten.

”Självklart provoceras de av att det finns individer som vänt den förljugna vänstervridna propagandan ryggen och som lever som riktiga journalister”

De flesta av dagens svenska mainstreamjournalister har för länge sedan svikit sitt uppdrag som går ut på att de skoningslöst ska granska makthavarna, politikerna och ett etablissemang som skadar sitt eget folk. Därför deltar de även i riktade drev mot dem som är deras värsta konkurrenter – nämligen vi som vägrar hålla tyst om Sveriges problem och missförhållanden, och som förstås också ifrågasätter deras egna plattformar…”

Läs hela artikeln på Katerina Magasin

Copyright © 2019 Politikfakta. Alla bilder som har Politikfaktas logo är dock helt fria att dela och sprida enligt Creative Commons CC0 “No Rights Reserved”.