Följ oss

Dagens retard

Är Henrik Arnstad årtiondets retard?

Politikfakta

Publicerad

den

Henrik Arnstads historietyngda profetia. Skärmdump SVT/Twitter.

Vissa personer ska inte ha Twitter – det har Aftonbladets träsktroll Anders Lindberg bevisat gång på gång. Och nu kommer ingen mindre än södermalmsbubblans egna elbrädeburna Stieg Larsson-wannabe Henrik Arnstad – och röjer undan alla tvivel. ”Om SD kommer till makten blir det tredje gången i världshistorien som ett fascistiskt parti lagligen gör så i en demokrati. Mussolini 1922, Hitler 1933 och Sverige 2022”, skriver Stefan Löfvens före detta rådgivare på Twitter idag. Och frågan vi nu tvingas ställa oss: Är Henrik Arnstad årtiondets retard?

Är Henrik Arnstad årtiondets retard?

Copyright © 2019 Politikfakta. Alla bilder som har Politikfaktas logo är dock helt fria att dela och sprida enligt Creative Commons CC0 “No Rights Reserved”.