Följ oss

Hycklare

Klimatångest-Gretas sekt spyr galla över en bil överfull med plastsopor – tills de får veta att det är Gretas bil

Politikfakta

Publicerad

den

Foto: Skärmdump Rebel News/European Parliament

Episkt hyckleri från både klimat-messias själv och hennes förnekande sektmedlemmar när Rebel News visar upp en Tesla som är fullkomligt belamrad med plastsopor – engångsbestick i plast, vattenflaskor i plast, plastpåsar, chipspåsar, burkar med vita bönor m.m. Sektmedlemmarna går på och kallar det för ”enfald”, ”skäms, skäms, skäms” och ”How dare you” tills de får veta att det är klimatångestens sektledare själv som åkt i bilen. Då blir de förnekare av högsta rang.

Copyright © 2019 Politikfakta. Alla bilder som har Politikfaktas logo är dock helt fria att dela och sprida enligt Creative Commons CC0 “No Rights Reserved”.