Följ oss

Sinnessjuka Sverige

Joakim Lamotte blir hotad, misshandlad och rånad av maskerat invandrargäng – när 40 poliser står bredvid

Politikfakta

Publicerad

den

Foto: Skärmdump Joakim Lamotte/Facebook

Medborgarjournalisten Joakim Lamotte åkte alltså till kravallerna i Trollhättan – där SVT borde vara och rapportera ifrån – och blev hotad, misshandlad och rånad av ett stort maskerat invandrargäng samtidigt som han hade 40 poliser runt omkring sig som inte vågade kröka ett hårstrå på förövarna. Inte en no-go-zon, Anders Lindberg? Det här är Sverige. När ska ni visa hur HELA Sverige ser ut? Men rapporterar SVT om den här verkligheten? ”Ni sover på er post”, skriver Jens Ganman på Facebook, ”Det Sverige han [Joakim Lamotte] skildrar är framtidens Sverige – hela Sverige – om inget drastiskt händer och ni börjar göra ert jobb och klär av vår skamlöst ljugande, kapitalt inkompetenta regering”.

Joakim Lamotte hade även bjudit in riksarschlet Robert Aschberg till Trollhättan – men han vågade inte komma. Han var väl upptagen med att jaga pensionärer på Facebook som beskriver just den här verkligheten.

LIVEREPORTAGE OM KRAVALLERNA I TROLLHÄTTAN De har stulit all min utrustning. Denna sändning är från extrakamera.______________________________________________Stöd till arbete med oberoende journalistik.Swish: 1233561149Konto: ‪6235-562822682 Handelsbanken‬Har du något att tipsa om, tveka inte att höra av dig. Anonymitet utlovas.

Slået op af Joakim Lamotte i Torsdag den 12. december 2019

Copyright © 2019 Politikfakta. Alla bilder som har Politikfaktas logo är dock helt fria att dela och sprida enligt Creative Commons CC0 “No Rights Reserved”.