Följ oss

Dagens retard

Sandro Scocco: ”Sverige behöver fördubblad invandring”

Politikfakta

Publicerad

den

Foto: Skärmdump Youtube

Vissa idioter får härja omkring i vårt samhälle hur de vill bara för att de har ”rätt värdegrund” – Mauro Scoccos bror Sandro är en sån fullkomlig idiot. Han tycks ha ett bottenlöst hat till Sverige samtidigt som han är bottenlöst korkad. Först påstod han att massinvandringen är en gigantisk vinst för Sverige, sedan kom han ut med att regeringen måste höja skatterna 90 miljarder för att behålla välfärden som massinvandringen förstört – och nu vill han rädda kommunerna från ekonomisk kris genom att fördubbla massinvandringen som orsakat krisen. Han vill alltså släcka elden genom att hälla bensin på den. Därför blir Sandro Scocco Dagens retard – och en given finalist till Årets retard.

Sandro Scocco ”räddar kommunerna”.

Copyright © 2019 Politikfakta. Alla bilder som har Politikfaktas logo är dock helt fria att dela och sprida enligt Creative Commons CC0 “No Rights Reserved”.