Följ oss

Löfvens Sverige

Jessica Almenäs tvingas rasistpudla efter att hon beskrev sosseghetto som ”lite stökigt”

Politikfakta

Publicerad

den

Foto: Thomas Blomqvist/Kanal75

Vi förundras dagligen över hur folk som bara beskriver verkligheten anklagas för att vara rasister och blir av med jobbet, blir av med uppdrag, blir utfrysta, smutskastade och persona non grata. Senast i raden är TV4-profilen Jessica Almenäs som i en podd beskrev sitt besök i en förort som mindre trevlig – det skreks ”hora” efter tjejer, stämningen var självklart otrygg och Jessica sa: ”Lite stökigt område. Man kanske inte ska hänga där själv på kvällarna och så”.

För denna observation så fick Jessica en fet rasiststämpel i pannan. En stämpel som hon enligt PK-inkvisitionens regler nu ska tvingas tvätta bort genom en offentlig pudel. Ja, yttrandefriheten i Sverige är i ungefär samma goda skick som i Nordkorea. Enda skillnaden är att man i Nordkorea avrättar de som inte rättar sig i regimens linje – i Sverige svälter vi ut dem. Ja, vi har visst yttrandefrihet i Sverige – enligt Stefan Löfven. Det här landet är fullkomligt förlorat i sin sinnessjukdom.

Copyright © 2019 Politikfakta. Alla bilder som har Politikfaktas logo är dock helt fria att dela och sprida enligt Creative Commons CC0 “No Rights Reserved”.