Följ oss

Löfvens Sverige

Katerina Janouch om Löfvens Sverige: ”Från förebild till skräckexempel”

Politikfakta

Publicerad

den

Foto: Thron Ullberg

”Från förebild till skräckexempel. Så kan man enklast sammanfatta det socialdemokratiska vanstyret av Sverige, i synnerhet de senaste decennierna (i rättvisans namn ska sägas att även det borgerliga partiet Moderaterna under Fredrik Reinfeldt bidragit till ansvarslös och destruktiv migrationspolitik). Därmed är det inte konstigt att väljarna visar sitt missnöje. Att SD nu är Sveriges största parti är bara en logisk konsekvens av ett historiskt uselt styre under Stefan Löfven…Jag har personligen talat med ett stort antal före detta socialdemokrater, som känner sig svikna av det parti många av dem röstat på i hela sitt liv. De lämnar nu partiet i en strid ström och söker sig främst till Sverigedemokraterna, som idag agerar på ett sådant sätt att de visar att de står på folkets sida.”

Läs mer här:

Copyright © 2019 Politikfakta. Alla bilder som har Politikfaktas logo är dock helt fria att dela och sprida enligt Creative Commons CC0 “No Rights Reserved”.