Följ oss

Dela citatet

Sektledaren Klimatångest-Gretas vänsteragenda: ”Rasistiska och patriarkala system” som skapat ”klimatkrisen”

Politikfakta

Publicerad

den

Foto: Anders Hellberg/Reddit

Tillhör du dem som fortfarande tror att Klimatångest-Greta bara är en miljöengagerad tjej som vill göra världen lite bättre? Har du funderat på varför Klimatångest-Greta aldrig kritiserat Kina för deras världsledande miljöförstöring? Inte? Då har du troligen inte heller fattat att hon hela tiden använt miljön och klimatet som en ursäkt för få folk, politiker och FN att driva på en global totalitär vänsteragenda. Men nu får du verkligen en chans att vakna upp och lukta på ditt klimatkompenserade kaffe.

Klimatångest-Greta, som är djupt involverad i de vänsterextrema organisationerna AFA och Extinction Rebellion, erkänner nämligen nu i en debattartikel att ”klimatkrisen” inte alls handlar om miljön utan om en kris av ”mänskliga rättigheter, rättvisa och politisk vilja” och att det är ”koloniala, rasistiska och patriarkala system av förtryck som skapat och eldat på krisen” och att ”Vi måste demontera dem alla”.

Foto: Anders Hellberg

Det svenska skolsystemet har verkligen lyckats med Klimatångest-Greta. Hon är ett Frankensteins monster av alla vänsterideologier som alltid florerar inom skol- och lärarvärlden: kommunism, vänsterfeminism, FN-doktrinen och klimataktivismen. Samtidigt är det sorgligt och skrämmande att så många inte fattade från början vad det här var för slags monster egentligen. Med tanke på hur stor Klimatångest-Gretas sekt blivit så är det alltså fullt möjligt för en ny Hitler att komma till makten idag – med global makt. Minns gärna de bevingade orden: ”Framtidens fascister kommer att kalla sig antifascister…”

Kommer du att ”klimatstrejka” med Klimatångest-Greta efter det här?

Copyright © 2019 Politikfakta. Alla bilder som har Politikfaktas logo är dock helt fria att dela och sprida enligt Creative Commons CC0 “No Rights Reserved”.