Följ oss

Skandal

Reagerade på arabernas rasistiska hatfilm – döms till 17.000 kr i böter

Politikfakta

Publicerad

den

Foto: Skärmdump Petterssons Blogg

Det var på Politikfaktas numera totalcensurerade Facebooksida som vi lade upp en video som visade två invandrare som uttalar sig om att ”Vi araber är här för att ta över ditt fucking land så gå ner på dina fucking knän och sug min kuk din svenska lilla hora. Allahu Akbar, din lilla hora!” och spottar sedan mot kameran.

En 53-årig skåning blev naturligtvis upprörd över klippet och bestämde sig för att kommentera: ”Äckliga arab Kräk försvinn härifrån”. Mannen polisanmäldes för åsiktsbrottet ”hets mot folkgrupp” av den vidriga åsiktspolisen ”Näthatsgranskaren”. Han kallades till förhör hos polisen där han fick svara på frågor om vad han ”har för åsikter om invandrare”.

Tingsrätten skriver i sin dom: ”De meddelanden som åtalet avser har spridits på Facebook och uttrycker uppenbarligen missaktning för araber och mörkhyade med syftning på nationellt eller etniskt ursprung respektive hudfärg”.

Mannen dömdes till villkorlig dom och 60 dagsböter á 370 kronor – totalt 22.200 kronor. Mannen överklagade domen till hovrätten som nu har fastställt tingsrättens dom. Hovrätten sänkte dock dagsbotens storlek till 270 kronor. Den innebär att skåningen nu totalt ska böta 16.200 kronor + 800 kronor till brottsofferfonden för att ha reagerat helt normalt på ett rasistiskt angrepp och hot mot oss svenskar.

Kommer ni ihåg när byfånen Löfven satt i SVT och sa: ”Vi har yttrandefrihet i Sverige och det är det som gäller, punkt”? Total bullshit. I Sverige får vi inte ens tycka illla om vilka vi vill. I Sverige ska rulla runt på rygg och underkasta oss när någon sprider hat, hot och rasism mot oss svenskar. Tvi fan!

Copyright © 2019 Politikfakta. Alla bilder som har Politikfaktas logo är dock helt fria att dela och sprida enligt Creative Commons CC0 “No Rights Reserved”.