Följ oss

Sinnessjuka Sverige

Det byggs som aldrig förr – till de som inte betalat en krona i skatt

Politikfakta

Publicerad

den

Foto: Stockholm stad/Skärmdump Youtube

Nu byggs de nya ”genomgångsbostäderna” vid Hässelby värmeverk trots protester och sedan Mark- och miljööverdomstolen vägrat att pröva överklagan av bygglovet.

Att dessa hus kallas för ”genomgångsbostäder” är bara semantik – det betyder ingenting. De säger att man endast har bygglov för fem år – men det finns så klar alltid kommunala kryphål – och detta kryphål är att bygglovet kan förlängas till 15 år. Troligen längre eftersom när det handlar om icke-svenskar så finns det oändligt med resurser och kommunal uppfinningsrikedom för att tänja på lagar och förordningar.

Bara varannan invandrare ”jobbar” efter 15 år

15 år är även, som av en slump, den genomsnittliga tiden det tar för hälften av invandrarna att få sysselsättning. ”Hälften av alla utrikes födda som var i åldern 21-50 år när de anlände till Sverige är efter 15 år arbetslösa, utanför arbetskraften eller i ett arbetsmarknadspolitiskt program”, står det i en studie från Handelns Forskningsinstitut. Så ”genomgångsbostäder”? Det är ren bullshit.

Tänk att det finns så mycket välfärd, pengar, rättigheter och möjligheter till de som inte har gjort sig ett skit förtjänta av det. Det är den svenska ”humanismen” det. Tvi fan!

Copyright © 2019 Politikfakta. Alla bilder som har Politikfaktas logo är dock helt fria att dela och sprida enligt Creative Commons CC0 “No Rights Reserved”.