Följ oss

Dagens retard

”Tuffe Uffe” vägrar ingå i konservativt block – M är liberaler

Politikfakta

Publicerad

den

Foto: European People's Party

Något konservativt block ihop med Sverigedemokraterna är fortfarande inte aktuellt, menar Moderatledaren Ulf Kristersson. ”Nej, det finns det inte. Moderaterna har alltid haft konservativa drag i vår politik men det har också alltid funnits starka liberala drag och det har inte förändrats för ett ögonblick”, säger han.

Vilka han tror att Moderaterna ska kunna samarbeta med i framtiden är höljt i dunkel. Troligtvis är planen att M ska närma sig Socialdemokraterna – precis som Anders ”Dingeledong” Borg vill. Så förhoppningsvis tar nu moderata väljare sitt förnuft till fånga och lämnar Uffes skenheliga gäng. Det brukar vara det enda som ”Nya Moderater” fattar – ett kraftigt krympande väljarstöd.

Copyright © 2019 Politikfakta. Alla bilder som har Politikfaktas logo är dock helt fria att dela och sprida enligt Creative Commons CC0 “No Rights Reserved”.