Följ oss

Skandal

Bondbruden Britt Ekland rasar – James Bond byter kön och hudfärg!

Politikfakta

Publicerad

den

Foto: Allan Warren/CGTN/Robert McGinnis

Hollywoods patetiska försök att göra feministiska och mångkulturella remakes på framgångsrika filmer har tyvärr ännu inte upphört – Ghostbusters och Ocean’s 8 är fortfarande smärtsamma påminnelser om detta. Men nu har den politiskt korrekta retardationen blivit så svårartad att man på allvar tänker byta ut James Bond agent 007 mot en kvinna – en svart kvinna.

Det här med att byta ut vita mot svarta är också ett trendigt tilltag bland filmbranschens allt mer alienerade och degenererade producenter – speciellt ger de sig helt brutalt på en av de minsta minoriteterna i världen – rödhåriga. De senaste åren har en lång rad kända rödhåriga karaktärer bytts ut mot svarta.

HOLLYWOOD BYTER UT RÖDHÅRIGA MOT SVARTA

”Nej! Ett rungande nej. Det kommer inte att hända. Det var inte vad Ian Fleming ville!”

Den före detta bondbruden Britt Ekland är dock helt emot den vänsterliberala filmbranschens sjuka idéer och insisterar att agent 007 MÅSTE vara en man: ”Nej! Ett rungande nej. Det kommer inte att hända. Det var inte vad Ian Fleming [Författaren till James Bond] ville”, säger hon.

Men Hollywood tycks redan bestämt sig och kommer att fortsätta plåga oss med dessa vidriga remakes. Det enda vi kan göra tills de fattar galoppen är att bojkotta skiten och visa dem att vi inte är intresserade av dessa mångkulturella, feministiska kalkonfilmer.

Copyright © 2019 Politikfakta. Alla bilder som har Politikfaktas logo är dock helt fria att dela och sprida enligt Creative Commons CC0 “No Rights Reserved”.