Följ oss

Islamistisk terror

Video: Hjältarna som sänkte den islamistiske terroristen – med en brandsläckare och en narvalstand!

Politikfakta

Publicerad

den

Foto: Skärmdump Daily Mail/9GAG

Den muslimske terroristen Usman Khan dömdes redan 2012 för terrorplaner och skulle egentligen suttit i fängelse – men blev släppt i förtid med fotboja och kunde därför mörda två människor och skada tre på London bridge i torsdags.

2012 skrev han i ett brev och bad om nåd och bedyrade att han inte längre hade de ”extrema åsikter” som han tidigare haft och ville leva sitt liv som en ”god muslim och god medborgare i Storbritannien”.

Hjältarna på london bridge – sänkte den muslimske terroristen med en branDsläckare och en narvalstand. Video: 9gag

Precis innan terrordådet deltog han i en konferens om fångrehabilitering där han hotade att spränga byggnaden i luften. Sedan gick han till attack med kniv och mördade en man och en kvinna samt skadade en man och två kvinnor. Carl Bildt borde ta en extra titt på detta fall så kanske han äntligen fattar att islamister inte kan rehabiliteras och ”återintegreras” i västerländska samhällen.

Copyright © 2019 Politikfakta. Alla bilder som har Politikfaktas logo är dock helt fria att dela och sprida enligt Creative Commons CC0 “No Rights Reserved”.