Följ oss

Sinnessjuka Sverige

Sjukare än så här blir det inte – kalifatets svar till Staffanstorp

Politikfakta

Publicerad

den

Skärmdump Youtube

Det socialdemokratiska kalifatet Malmö har nu gjort en ”motfilm” till Staffanstorps reklamfilm, där man naturligtvis beskrev Malmö för vad det är – en stad som normala svenskar helst vill flytta ifrån.

Men Malmö har istället vänt på scenariot och har med skötsamma (?) invandrare varav en säger sig blivit skjuten av en vit ”rasist” – Peter Mangs. Men saken är den att Peter Mangs aldrig åtalats för just den skjutningen. De lyckas alltså klämma in denna patetiska lögn när de ska försvara sig mot Staffanstorps ”förljugna” film. Ja, kan det bli sjukare än så här?

Jo, det är väl bara den detaljen att Malmö skulle vara en ännu värre slumstad än vad den är idag – om vi som INTE bor där tvingades betala miljarder varje år för att de överhuvudtaget ska kunna hålla sig till sina bidragtyngda men ändå totalt ansvarslösa och slösaktiga budgetar år efter år. Hur länge ska du gå med handen knuten i fickan, Svensson?

Copyright © 2019 Politikfakta. Alla bilder som har Politikfaktas logo är dock helt fria att dela och sprida enligt Creative Commons CC0 “No Rights Reserved”.