Följ oss

Klimathysterin

Kommunal kulturskolechef hjärntvättar lågstadieelever att hylla Klimatångest-Greta

Politikfakta

Publicerad

den

Skärmdump Youtube

Kulturskolechefen Gunilla Rönnberg i Perstorp indoktrinerar 8-åringar att okritiskt hylla Klimatångest-Greta – använder skattemedel till en musikal där barn ska lära sig att hata vuxna som ifrågasätter eller kritiserar domedagsprofeten.

Själva musikalen gestaltar bland annat djur som bugar sig djupt och tackar Klimatångest-Greta. Det tydliga budskapet i musikalen är att kritiker är ”korkade vuxna” och att barnen ska ”spela bongotrummor på deras tomma skallar”. Barnen borde börja med att knacka på fru Rönnbergs skalle eftersom hon uppenbarligen inte ens fattat att Klimatångest-Greta bara använder ”klimathotet” och miljön som täckmantel för att driva igenom en vänsterauktoritär politisk agenda. Det bör låta som att dunka på ett tomt oljefat när ni trummar på Gunillas skalle, barn.

Klimataktivistiska SVT hyllar naturligtvis okritiskt den skattefinansierade påverkanskampanjen – eftersom de själva dagligen sysslar med exakt samma sak.

Copyright © 2019 Politikfakta. Alla bilder som har Politikfaktas logo är dock helt fria att dela och sprida enligt Creative Commons CC0 “No Rights Reserved”.