Följ oss

Dagens retard

Aftonbladets träsktroll Anders Lindberg: Det är skattebetalarnas fel att Sverige krisar

Politikfakta

Publicerad

den

Foto: Creative Commons

Aftonbladets träsktroll Anders Lindberg agerar nu regimens lojala lobbyist för skattehöjningar och menar mellan raderna, i sin sjuka artikel, att det är vi som arbetar och betalar skatt som är ansvariga för att Sverige krisar inom vård, skola, polis, försvar och integration. Systemkollapsen är vårt fel eftersom vi får behålla lite mer av vår lön än för 20 år sedan! Vi som arbetar är för giriga, helt enkelt.

Träsktrollet menar att det absolut inte är den sanslösa massinvandringens fel (som resten av världen ser som ett skräckexempel) eller det svarta hål i skattkistan som det inneburit att importera hundratusentals arbetslösa, sjuka, icke-anställningsbara, kriminella och parasiterande lycksökare.

Men så länge Sveriges Pravda behåller detta pundhuvud så har Sverigedemokraterna säkrat sin plats som Sveriges största parti för många år framåt. Så bliv vid din läst, Anders. Du gör Sverige en stor tjänst genom att vara sossarnas nyttiga idiot.

Skärmdump Twitter

Copyright © 2019 Politikfakta. Alla bilder som har Politikfaktas logo är dock helt fria att dela och sprida enligt Creative Commons CC0 “No Rights Reserved”.