Följ oss

Det otrygga Sverige

22-åriga flyktingbarnet Ahmed från Irak häktad för mordet på 17-åriga Wilma i Uddevalla

Politikfakta

Publicerad

den

Foto: Skärmdumpar/Facebook

Det var i söndags som 17-åriga Wilma Andersson anmäldes försvunnen i Uddevalla. Tidigare i veckan meddelade polisen att flickan troligen har mördats. Kroppen har dock fortfarande inte hittats – men nu begärs hennes pojkvän Tishko Ahmed Shabaz från Irak häktad på sannolika skäl misstänkt för mord. Ahmed ska enligt polisen ha drivits till att mörda Wilma av ”extrem svartsjuka”. Det mångkulturella Sveriges offer blir bara fler och fler – och kommer fortsätta att skörda offer tills svenska folket med gemensam röst sätter stopp för vansinnet. Så har du fått nog ännu, Svensson?

Copyright © 2019 Politikfakta. Alla bilder som har Politikfaktas logo är dock helt fria att dela och sprida enligt Creative Commons CC0 “No Rights Reserved”.