Följ oss

Sverigedemokraterna

Diskutabelt med Robert Aschberg från 1989 – SD hade rätt redan då

Politikfakta

Publicerad

den

Foto: Skärmdump YouTube

Staffan Heimerson: ”Mitt konkreta förslag är att Sverige ska importera 62 miljoner människor”. Notera även gärna hur naivt och rent av korkat Robert Aschberg beter sig – och hur rätt invandringskritikerna hade redan då – när SD endast fått 1118 röster i valet 1988. Notera även hur invandringsapologeterna med Robert Aschberg i spetsen endast försvarar sig mot argumenten genom att förlöjliga, smutskasta, medvetet missförstå och förvanska fakta. Var det här som åsiktskorridoren föddes – som det tog svenskarna 30 år att ta sig igenom?

Copyright © 2019 Politikfakta. Alla bilder som har Politikfaktas logo är dock helt fria att dela och sprida enligt Creative Commons CC0 “No Rights Reserved”.