Följ oss

Skadeglädje

Den ”opartiska” vänsterextremisten Täppas Fogelberg får sparken från Ring P1

Politikfakta

Publicerad

den

Foto: Lars Aronsson

Den 68-årige vänstermannen och massinvandringsaktivisten Täppas Fogelberg tvingas nu lämna sitt jobb på Ring P1 i Sveriges Radio – där han fritt fått leka uppfostrande omvärldstolkare – alltid med sin vidriga vänstervinkel som enligt public service varit ”opartisk”.

”Inget vidare Fredagsmys för idag har jag fått sparken från Ring P1. ’Det ligger inga fler veckor i Pipeline för dig’ som min lokala chef uttryckte det. Ingen förklaring, Ingenting, och, det får jag erkänna, känns konstigt”, skriver han på Instagram.

Copyright © 2019 Politikfakta. Alla bilder som har Politikfaktas logo är dock helt fria att dela och sprida enligt Creative Commons CC0 “No Rights Reserved”.