Följ oss

Yttrandefriheten

Dagen efter så raderades Politikfakta från Facebook

Politikfakta

Publicerad

den

Ena dagen så lägger vi upp något som kommer allt för nära sanningen om Kliatångest-Greta och andra något som tycks vara för nära Löfvens kamikazedrivkraft – sedan när vi delar en film där två svarta flickor misshandlar en vit pojke så är vi raderade på Facebook. Censurerade. Igen.

En av de memerna som fick Facebook att censurera Politikfakta – igen.

Det som nu hände är nästan exakt samma rutin som för några veckor sedan när vår stora sida på Facebook med 95.000 följare plötsligt censurerades. Ingen av gångerna har vi fått någon förklaring från Facebook. Vi bara hänvisas till Facebooks ”communityregler”. Yeah right…

Blev den här memen för mycket för Facebook?

Copyright © 2019 Politikfakta. Alla bilder som har Politikfaktas logo är dock helt fria att dela och sprida enligt Creative Commons CC0 “No Rights Reserved”.