Följ oss

Nyval 2020

Socialdemokrat om Socialdemokraterna: ”Det är så illa att jag inte kan sätta ord på det”

Politikfakta

Publicerad

den

Krönikören Torbjörn Nilsson på Expressen skriver en krönika om den sämsta statsministern i Sveriges historia som fått rubriken ”Stefan Löfven är färdig nu – adjö”. I krönikan skriver Torbjörn om en socialdemokrat som han träffat – en ”optimist”. Men trots detta kan sossen inte förmå sig att se något positivt med dagens socialdemokrati: ”Det är så illa att jag inte kan sätta ord på det”. Torbjörn Nilsson fortsätter: ”Jag tror det här är veckan som vi sa adjö till Stefan Löfven…Han blev aldrig politiker”.

Copyright © 2019 Politikfakta. Alla bilder som har Politikfaktas logo är dock helt fria att dela och sprida enligt Creative Commons CC0 “No Rights Reserved”.