Följ oss

Skandal

Båttjuven togs på bar gärning – släpptes direkt och kunde fullfölja stölden av miljonbåt

Politikfakta

Publicerad

den

DN: ”’Han var helt cool. Det var helt bisarrt’, säger Nils om tjuven som han tog på bar gärning. Nils upptäcker att den unge tjuven i lugn och ro håller på att stjäla hans motorbåt värd drygt en miljon kronor – mitt i centrala Stockholm. Polisen kommer snabbt till platsen och situationen ser ut att vara löst. Men bara timmar senare är båten stulen på riktigt. Det visar sig samtidigt att tjuven har släppts direkt efter förhör. – Jag tar honom på bar gärning. Och så släpps han och stjäl min båt. Det övergår mitt förstånd, säger Nils.”

Copyright © 2019 Politikfakta. Alla bilder som har Politikfaktas logo är dock helt fria att dela och sprida enligt Creative Commons CC0 “No Rights Reserved”.