Följ oss

Nyval 2020

SD slår nytt rekord i Sentio – konservativa blocket stöds av otroliga 52,2 procent!

Politikfakta

Publicerad

den

Senaste Sentio-undersökningen visar att om det vore val idag så skulle nästan en tredjedel av valmanskåren lägga sin röst på SD. Det konservativa blocket skulle få otroliga 52,2 procent eller 191 mandat i riksdagen – det vill säga en kraftig egen majoritet: SD: 28,5%, M: 16,9% och KD: 6,8%. Nyamko Sabunis liberaler kollapsar och hamnar långt under fyraprocentsspärren på 2,5 procent.

Socialdemokraterna med övriga vänsterliberala massinvandringsapologeter är alltså i en djup kris och det ser ut som att de kommer att förlora deras berusande makt helt och hållet i nästa val. Då rycker påpassligt vår skattefinansierade public service ut, i Partiets tjänst, med en beställd opinionsundersökning för att återställa ordningen – där Socialdemokraterna åter är Sveriges största parti på 26 procent! Ja, det är så vidrigt att hälften vore nog.

Svenska folket äger Sveriges public service. Så hur tycker du att de sköter sig? Är de opartiska? Är det okej för dig att vi betalar nio skattemiljarder om året för att matas med regimstyrda lögner?

Ska public service skrotas en gång för alla?

Copyright © 2019 Politikfakta. Alla bilder som har Politikfaktas logo är dock helt fria att dela och sprida enligt Creative Commons CC0 “No Rights Reserved”.