Följ oss

Skandal

Sveriges största parti inte välkomna på Lärarförbundets möte – påstår att de skickat inbjudan av misstag

Politikfakta

Publicerad

den

Foto: Montage skärmdump SVT/Lärarförbundet

Sveriges största parti Sverigedemokraterna är alltså inte välkomna på Lärarförbundets möte. De påstår att de skickat inbjudan till partiet av misstag – men samtidigt påstår de också att anledningen till utfrysningen är att de ”inte delar värdegrund” med SD.

”De ska inte lära ut en värdegrund för eleverna och säga att alla är lika mycket värda och sedan utesluta, mobba ut, ett parti som är ganska stort”

Roberth Andersson, ordförande för Sverigedemokraterna i Lidköping, är besviken. ”Sitta ned och prata kan man i alla fall göra, utan att blanda in värdegrunder. De ska inte lära ut en värdegrund för eleverna och säga att alla är lika mycket värda och sedan utesluta, mobba ut, ett parti som är ganska stort. Vi är det tredje största partiet i Lidköping och då får man acceptera det”, säger han.

Att Lärarförbundet är massinvandringsaktivister märktes när deras feministiska ordförande Johanna Jaara Åstrand uttalade sig så här om den starkt kritiserade gymnasielagen: ”Det får aldrig bli så att frånvarorapprotering och betygssättning leder till utvisning…Att flytta in gränskontrollerna i klassrummet är helt oacceptabelt”. Lärarförbundet tyckte det var en utmärkt idé att låta vuxna utländska män gå i skolan med barn. Vilket haft katastrofala följder. Så de flesta svenskar delar alltså INTE Lärarförbundets värdegrund – men de tillåts fortsätta att hjärntvätta våra barn till att bli fogliga mångkulturister och oikofober.

De små gråbruna råttorna på Lärarförbundet vägrar nu att ställa upp på en intervju om sin utmobbning av Sveriges största parti Sverigedemokraterna.

Copyright © 2019 Politikfakta. Alla bilder som har Politikfaktas logo är dock helt fria att dela och sprida enligt Creative Commons CC0 “No Rights Reserved”.