Följ oss

Nyval 2020

Socialdemokraternas förfall – ett historiskt och nyktert uppvaknande

Politikfakta

Publicerad

den

Foto: Creative Commons/Bengt Nyman

När regeringen Löfven skyller tsunamin av brottslighet som drabbat Sverige på ”socioekonomiska faktorer”, så underkänner de i själva verket sig själva, den politik som de själva driver och har drivit i alla år. Det är ett svindlande misslyckande som orsakat ett gigantiskt lidande för svenska folket.

Hur kan det ens existera ”socioekonomiska faktorer” i ett land där socialdemokratin varit allenarådande i närmare 100 år? Hur kan den sociala utslagningen i socialdemokratins föregångsland vara värst i hela Västeuropa? Borde inte Sverige uppnått den socialdemokratiska utopin vid det här laget? Eller är det den här dystopin som vi lever i som är den socialdemokratiska utopin? Man kan nästan tro det när samtliga no-go-zoner i Sverige är orubbligt socialdemokratiska. När Sveriges värsta, sämsta och mest bidragsberoende städer och kommuner är styrda av Socialdemokraterna sedan hedenhös gick i kortbyxor.

”Hur länge trodde egentligen sossarna att de ostraffat skulle få ljuga oss rakt i ansiktet?”

Att svenska folket nu förstår att Socialdemokraterna bara är ett falskt maktparti – som gör vad som helst för att behålla makten – är ett historiskt och nyktert uppvaknande. För hur länge trodde egentligen sossarna att de ostraffat skulle få ljuga oss rakt i ansiktet, beskylla andra för vad de själva är skyldiga till, aldrig hålla vad de lovar och alltid säga en sak men göra precis tvärtom?

För nästa generation kommer Socialdemokraternas regim förhoppningsvis bara vara reducerat till ett vagt minne – som en obehaglig erinran av en ond mardröm. Idag har fler än någonsin tidigare vaknat upp och insett att det är det enda sättet att ta sig ur den här mardrömmen – att bryta sitt slentrianmässiga förhållande med Socialdemokraterna.

Att det är Sverigedemokraterna som blir Sveriges största parti i nästa val tycks redan vara klart. Desto viktigare blir det nu att Sverige har oberoende internationella valobservatörer vid kommande riksdagsval eller nyval – eftersom sosseriet har tentakler och infiltratörer i varenda svensk myndighet som utan tvekan skulle välja att sabotera vårt demokratiska valsystem för att rädda Socialdemokraterna från ett pinsamt valresultat.

Copyright © 2019 Politikfakta. Alla bilder som har Politikfaktas logo är dock helt fria att dela och sprida enligt Creative Commons CC0 “No Rights Reserved”.