Följ oss

Islamiseringen av Sverige

Något är ruttet i Nybro – och det är Centerpartiet som stinker

Politikfakta

Publicerad

den

Foto: Montage Centerpartiet/Skärmdump Facebook

Den islamiska kulturföreningen i Nybro, som enligt Samhällsnytt har islamist- och terrorkopplingar, vill bygga en 600 kvadratmeter stor moské. Det vill även politikerna i centerstyrda Nybro kommun. Jättemycket. Så mycket att kommunen slänger ut en hyresgäst som troget hyrt en lokal i 20 år, säljer mark (som kommunen köpte 1988 för 1,9 miljoner skattekronor, omräknat i dagens värde) för ynka 83.000 kronor till den muslimska föreningen! Detta utan att veta vem som är finansiär för bygget, vem som finansierar verksamheten eller vilken verksamhet som ska bedrivas. Nybro kommun gav även utan krångel bygglov till den islamiska förening även när de fått veta lokalen som skulle bli stor som en ”större villa” – istället visade sig bli en stor lagerlokal.

Den centerstyrda kommunen har under hela processen mörkat fakta för både oppositionen och allmänheten. På direkta frågor till politikerna om varför de, enligt de nya planritningarna tillåter könssegregering och separat ingång för kvinnor, så ger de undvikande svar. Tidigare i år ringde kyrkan i Nybro med kyrkklockorna för att visa sin solidaritet med utvisade afghaner. Ja, något är ruttet i Nybro – och det är Centerpartiets och Annie Lööfs aningslösa väsen som stinker över nejden.

Copyright © 2019 Politikfakta. Alla bilder som har Politikfaktas logo är dock helt fria att dela och sprida enligt Creative Commons CC0 “No Rights Reserved”.