Följ oss

Brexit

Brittiske ex-talmannen: ”Brexit är landets största misstag”

Politikfakta

Publicerad

den

Foto: Skärmdump/Youtube

John Bercow, Storbritanniens före detta “opartiske” talman, berättar nu det alla redan visste – att han är motståndare till Brexit. Bercows har under lång tid använt sin makt till att agera mot en Brexit och att ”tänja” på reglerna i underhuset för att förhala ett utträde. Nu tycks han dock uppnått sitt mål och fått till ett nyval i Storbritannien. Ja, Bercow är en riktigt falsk råtta som nu försöker rädda sitt eget skinn och menar att hans personliga åsikter inte alls påverkat Brexit-processen. Detta påstående är lika bisarrt som lögnaktigt eftersom hans vidriga agerande är fullt ut dokumenterat. Hans partiskhet är extra beklämmande eftersom han under opartiskhetens flagg motarbetat folkets vilja.

Fortsätt att läsa

Copyright © 2019 Politikfakta. Alla bilder som har Politikfaktas logo är dock helt fria att dela och sprida enligt Creative Commons CC0 “No Rights Reserved”.