Följ oss

Brexit

Brittiske ex-talmannen: ”Brexit är landets största misstag”

Politikfakta

Publicerad

den

Foto: Skärmdump/Youtube

John Bercow, Storbritanniens före detta “opartiske” talman, berättar nu det alla redan visste – att han är motståndare till Brexit. Bercows har under lång tid använt sin makt till att agera mot en Brexit och att ”tänja” på reglerna i underhuset för att förhala ett utträde. Nu tycks han dock uppnått sitt mål och fått till ett nyval i Storbritannien. Ja, Bercow är en riktigt falsk råtta som nu försöker rädda sitt eget skinn och menar att hans personliga åsikter inte alls påverkat Brexit-processen. Detta påstående är lika bisarrt som lögnaktigt eftersom hans vidriga agerande är fullt ut dokumenterat. Hans partiskhet är extra beklämmande eftersom han under opartiskhetens flagg motarbetat folkets vilja.

Copyright © 2019 Politikfakta. Alla bilder som har Politikfaktas logo är dock helt fria att dela och sprida enligt Creative Commons CC0 “No Rights Reserved”.