Följ oss

Importerad brottslighet

Afrikaner gruppvåldtog 13-årig flicka – klarar rättssystemet av att utvisa dem?

Politikfakta

Publicerad

den

Afrikanska migranter i Europa. Personerna på bilden har ingen koppling till artikeln. Foto: Skärmdump/Youtube

Fem afrikanska män greps och häktades initialt misstänkta för grov våldtäkt mot barn och fyra av dessa står nu åtalade vid Örebro Tingsrätt med starkt bevisläge. I åtalet framgår det att de fyra männen dragit in den blott 13-åriga flickan på en toalett och där turats om att våldta henne tills hon blödde. Frågan är nu – kommer det svenska rättssystemet att klara av att utvisa dessa vidriga svin? Ska man gå på statistiken så kommer de få stanna i Sverige efter korta meninglösa straff. Välkommen till den humanistiska stormakten – där makten systematiskt bestraffar brottsoffer.

Copyright © 2019 Politikfakta. Alla bilder som har Politikfaktas logo är dock helt fria att dela och sprida enligt Creative Commons CC0 “No Rights Reserved”.