Följ oss

Skandal

Nyhetsankare om pedofilen Jeffrey Epstein: ”Vi hade bilder…Clinton…Allt…”

Politikfakta

Publicerad

den

Nyhetsankaret Amy Robach på vänstervridna ABC News råkar avslöja framför kameran hur hon hade allt om historien om pedofilen Jeffrey Epstein redan 2015: ”Vi hade bilder. Hon [Virginia Roberts, ”sexslav” till Jeffrey Epstein] berättade allt…Det var helt otroligt det vi hade. Clinton. Vi hade allt” – men nyhetsbolaget stoppade storyn efter flera hot, bl.a. från brittiska kungahuset, och antagligen en ledning som hade en partisk lojalitet gentemot Clintons…

Tror du att Jeffrey Epstein tog livet av sig?

Fortsätt att läsa

Copyright © 2019 Politikfakta. Alla bilder som har Politikfaktas logo är dock helt fria att dela och sprida enligt Creative Commons CC0 “No Rights Reserved”.