Följ oss

Sinnessjuka Sverige

Rasistisk vänsterextremist får 3,9 skattemiljoner – för att forska om svenskars ”rasism”

Politikfakta

Publicerad

den

Foto: Creative commons

Den flerfaldigt brottsdömde vänsterextremisten och Expo-grundaren Tobias Hübinette har beviljats 3,9 miljoner skattekronor i bidrag från Vetenskapsrådet. För de pengarna ska han forska om svenskars ”rasism”. Hübinette har attackerat och ”mer eller mindre misshandlat” svenska småbarn och pensionärer som han ansett vara ”rasister” samt förklarat att han vill låta ”den vita rasens västerland gå under i blod och lidande”. Men det går visst bra att parasitera på ”den vita rasens västerland”. Tobias Hübinette hoppas nu att jättebidraget för honom blir en slags ”återkomst” och ”revansch” – för att den svenska högskole- och forskarvärlden inte anlitat den rasistiska och flerfaldigt brottsdömda vänsterextremisten…

Copyright © 2019 Politikfakta. Alla bilder som har Politikfaktas logo är dock helt fria att dela och sprida enligt Creative Commons CC0 “No Rights Reserved”.