Följ oss

Skandal

Miljöpartiet vill avkriminalisera extrem islamism

Politikfakta

Publicerad

den

Foto: Frankie Fouganthin

Miljöpartiet menar att den verksamhet som Säkerhetspolisen vill begränsa bland annat Abo Raad från att bedriva vidare i Sverige – är ett så kallat ”åsiktbrott” som inte kan eller ska förbjudas. Miljöpartisterna Maria Ferm och Mehmet Kaplan menar vidare att den islamistiska verksamheten ska avkriminaliseras och att Sverige ska driva på för en avkriminalisering i hela EU. Lägg där till att Sverige har EU:s ”lusigaste justitieminister på terrorområdet. Fullständigt ointresserad av detta men desto mer angelägen att hasta igenom de facto-amnestier åt afghanska unga män i form av Gymnasielagen”, skriver Johan Westerholm på Facebook.

Feber. Läser igenom gamla riksdagsmotioner och konstaterar att det kommer inte finnas något moment i regeringen att…

Slået op af Johan WesterholmLørdag den 2. november 2019

Copyright © 2019 Politikfakta. Alla bilder som har Politikfaktas logo är dock helt fria att dela och sprida enligt Creative Commons CC0 “No Rights Reserved”.