Följ oss

Det otrygga Sverige

Grov överfallsvåldtäkt mot kvinna i Stockholm – polisen förtegen

Politikfakta

Publicerad

den

Foto: Public domain/Kenna Jackson

En kvinna ska ha utsatts för en brutal överfallsvåldtäkt i Solna under natten. Kvinnan ska ha blivit indragen i en buske, fått ett strypgrepp runt halsen och sedan våldtagits. Polisen är mycket förtegen och vägrar att uttala sig om händelsen – vilket brukar vara tecken på att det handlar om ett invandrarbrott. Enligt Joakim P Jonassons utmärkta undersökning ”Sexualbrottslighet bland män födda i Sverige och i utlandet” begås 95,6% av alla överfallsvåldtäkter av män med utländsk härkomst.

Copyright © 2019 Politikfakta. Alla bilder som har Politikfaktas logo är dock helt fria att dela och sprida enligt Creative Commons CC0 “No Rights Reserved”.