Följ oss

Sinnessjuka Sverige

SVT: ”Kramkalas” när utvisade Abo Raad var tillbaka vid fredagsbönen i Gävle moské!

Politikfakta

Publicerad

den

Foto: Skärmdump SVT

SVT menar att det var ett ”kramkalas” när den utvisade islamistiske extremisten Abo Raad – som av någon fullkomligt outgrundlig anledning – släppts fri och återvänt till den extremt islamistiska moskén i Gävle. Abo Raad, hans son och fyra andra muslimska ledare har suttit i förvar och ska utvisas, enligt byfåneregeringen Löfven. Men har nu alltså släppts helt fria eftersom det finns ”en hotbild mot männen” och det är ”osäkert om beslutet kan verkställas” och därför släpptes de på fri fot tills vidare…

I länken som SVT skapat står det: ”Kramkalas när Abo Raad var tillbaka på fedagsbönen i Gävle moské”: (https://www.svt.se/nyheter/lokalt/gavleborg/kramkalas-nar-abo-raad-var-tillbaka-pa-fredagsbonen-i-gavle-moske)

Försök ta in det här: Islamister som av Säpo och byfåneregeringen Löfven anses vara en risk för rikets säkerhet släpps fria för att de riskerar ”hot” i deras hemländer – och Sveriges public service är på plats när han träffar sina extrema följare i sin extrema moské och kallar det för ”kramkalas” och att han tas emot som en ”rockstjärna”. Det här är inte friskt. Det här är det nya sinnessjuka Sverige…

Copyright © 2019 Politikfakta. Alla bilder som har Politikfaktas logo är dock helt fria att dela och sprida enligt Creative Commons CC0 “No Rights Reserved”.