Följ oss

Rättsrötan

Aningslös åklagare missar uppenbart islamistiskt hatbrott

Politikfakta

Publicerad

den

Foto: Åklagarmyndigheten/Polisen

Åklagaren Linda Seger om varför hon inte bedömde den judehatande IS-sympatisörens mordförsök på en judinna som hatbrott: ”Vi har inte kunnat få fram något motiv, varken något hatbrottsmotiv eller något annat motiv”.

Är den totala förnekelsen och aningslösheten spelad? Har Linda fått uppdrag att minska de muslimska hatbrotten mot judar för att frisera siffrorna – för att hjälpa byfåneregeringens patetiska nazistlinje? Ja, man kan ju inte låta bli att undra hur Linda bedömt mordförsöket om det var en svensk med kopplingar till nazism..?

Copyright © 2019 Politikfakta. Alla bilder som har Politikfaktas logo är dock helt fria att dela och sprida enligt Creative Commons CC0 “No Rights Reserved”.